Откриха много нови работни места под Аязмото.Арсенал“ АД открива свой, нов

...
Откриха много нови работни места под Аязмото.Арсенал“ АД открива свой, нов
Коментари Харесай

„Арсенал“ АД откри нов завод в Стара Загора

Откриха много нови работни места под Аязмото.

„ Арсенал “ АД открива собствен, нов цех в Стара Загора. От скоро казанлъшкото сдружение, което е и най-големият шеф в региона на машиностроенето в България, е притежател въз основата, в която се е помещавал тогавашният цех „ Светлина “, а по-късно така наречен Чорапена фабрика в града на липите, оповестиха от завода, написа conomy.bg. 

Трудностите, които среща „ Арсенал “ с набирането на фрагменти за своите производства, постанова неговото управление да потърси опция за тяхното решение. Такава опция е открита с покупката на завода в Стара Загора. Разгънатата застроена повърхност (РЗП) на обекта е над 12 декара. Намира се на извънредно атрактивно място в Индустриалната зона на Стара Загора, директно след надлеза над ж.п. линията за кв. „ Кольо Ганчев “. Мястото е с построена и поддържана инфраструктура и комфортни транспортни връзки.

Освен положителното разположение, лесния и бърз достъп до базата, голямо преимущество е отличното положение на сградния фонд. Той е изцяло освежен и осъвременен, построени са климатична и отоплителна съоръжения, като всичко това основава прелестни условия за работа. Даденостите на обекта като местонахождение, положение на постройките и транспортната съгласуваност удовлетворяват условията на „ Арсенал “ за развиване на едно модерно металообработващо произвеждане, каквото ще се реализира там.

Филиалът на сдружението в Стара Загора ще бъде екипиран с ново цифрово-програмно съоръжение, като огромна част от процесите ще са автоматизирани и роботизирани, което го прави съвременен като конструкция и организация и прелъстителен за труд и професионална реализация. На този стадий упованията са да бъдат разкрити от 200 до 300 работни места с наклонност те да набъбнат до 500. 

Новият филиал ще стартира като обособено произвеждане към Завод 1 на компанията, с наклонност след това да се обособи като независим цех към сдружението. Намеренията на фирменото управление са той да стартира да работи още през юли и настоящо да се окомплектова с нужното съоръжение и личен състав. За потребностите на новото поделение на „ Арсенал “ в Стара Загора са нужни необятна гама експерти и служащи. Набират се конструктори, инженери - произвеждане, електромонтьори, машинни монтьори, машинни оператори ММ с ЦПУ, монтьори - поддръжка съоръжения и съоръжение, настройчици ММ с ЦПУ, окачествители - индустриален надзор, стругари, фрезисти, шлайфисти, шлосери.

Припомняме, че „ Арсенал “ откри собствен офис в Стара Загора през декември предходната година. Тогава Христо Ибушев, шеф на „ Арсенал “ АД и „ Арсенал 2000 “ заяви, че предприятието търси към 2000 служащи и експерти в разнообразни посоки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР